VÅRMØNSTRING 2016

I år som mangen år tidligere så er det vårmønstring her i bygda den 1.mai, i regi av Kvinnherad motorsykkel klubb, og amcar klubben i kommunen.

Det er da blitt en årlig tradisjon at det er vårmønstring i sentrum denne dagen 1.mai. Og de begynner da klokka 11.00, med at amcar bilene og syklene blir rigga til på de tiltedelte plassene. Det er også kiosksalg og premiering, og premieutdeling klokka 14.00 ca. For den beste sykkelen/bilen i sin kategori. Før da alle kjører alle bilene og syklene vekk i tur og orden.

Jeg tenkte jeg skal dele noen av bildene med dere, jeg fikk ikke tatt så mangen siden batteriet på mobilen ikke alltid er like enig, men deler noen av de jeg fikk tatt.


Ett par gamle veteran brannbilerKanskje ikk akkurat nyeste modell akkurat
Det var ikke fult så mangen biler i år i forhold til det var i fjor, men det var en del motorsykler. Det var også en god blanding av gatebiler, veteranbiler og diverse, så det var vært turen selv om det skjøligt...

Ha en fin 1.mai videre alle sammen, og kos dere masse..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Renate

Ann Renate

36, Kvinnherad

Nå har du forvillet deg inn på bloggen min, og jeg kommer til og blogge om hverdagen, om ting som opptar meg og om forskjellige ting. Jeg håper det er noe av det som fanger din interesse. Er det noe du lurer på så er det bare og spør, uansett hva det måtte være, svarer på det meste. Er også og få tak i på grims_dal@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits