05.05.2016

Sola skinner i kapp med skyene, er en 14-15 grader ute, vinden blåser som fy, kalenderen viser rød dag så jeg har da fri fra jobb, og det meste er vel egentlig stengt rundt her. Og her sitter jeg og lurer egentlig litt på hva jeg skal finne på iløpet av dagen. Det eneste jeg kommer på akkurat nå er vel at vi skal i dusjen begge 2 her, få igang en maskin med klær, og å få tatt del lille oppvasken som står og venter så fint og venter på kjøkkenet til og bli tatt av en som gidder i løpet av dagen.

Det er nok sikkert mer enn nok jeg kan ta tak i, og begynne på, og ting som da kanskje som burde ha vært gjort, både inne og ute, men siden denne dagen er rød så er det allikevel ikke alt som passer seg, og noe må da utsettes til en annen dag. Skulle da vært på sim med noen plastsekker, men der er det nok stengt idag, og skulle da kanskje begynt og tenke på og få klippet plenen etter hvert siden den da vokser som ugress, men må nok utsette det også siden man da ikke gjør sånt arbeid som da lager for mye lyd på søndager og helligdager. Så da må jeg da kanskje finne på noe annet og gjøre.

Men dagen er fortsatt ung, og mulighetene er fremdeles mangen, og vi får se hva vi finner på i løpet av dagen, kanskje det blir en tur ut senere for alt jeg vet, men ingenting er bestemt enda, og får ta det som det kommer.

Ha en fortreffelig dag videre alle dere fininger der ute, og kose dere masse.....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Renate

Ann Renate

36, Kvinnherad

Nå har du forvillet deg inn på bloggen min, og jeg kommer til og blogge om hverdagen, om ting som opptar meg og om forskjellige ting. Jeg håper det er noe av det som fanger din interesse. Er det noe du lurer på så er det bare og spør, uansett hva det måtte være, svarer på det meste. Er også og få tak i på grims_dal@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits