Konfirmasjon

Igår var jeg i konfirmasjon til ett søskenbarn av meg i Bergen. Og dagen begynte tidlig for vår del som skulle kjøre hele veie tur retur, med 2 1/2 timers kjøring en vei, så da bar det avgårdet litt over 07.00 på morningen siden vi skulle i kirka klokka 11.00

Vi var fremme ved Bønes kirke i 10.30 tida, og Bergen viste seg fra sin beste side i strålende solskinn og 22 grader hele dagen, og vi hadde heldigvis god tid til og få en prat med både konfirmanten og stolte foreldre før seremonien begynte. 

Gudstenesten var vellykket og alle de flotte konfirmantene ble konfirmerte, og jeg tror nok de fleste av de var glad for at de endelig var ferdige.

Maten var bestilt på forhånd, og bestod av taco, det var da forskjellige typer kjøtt, reker, salater, og det som hører med tacoen, og var knallgodt og enkelt. Kakene var også bestilt, og det var da skjokoladekake, hvit dame, ostekake og iskake. Og jeg tror nok de fleste av oss spiste alt for mye.

Men konfirmanten var ganske fornøyd med dagen, og presangene han fikk, jeg fikk ikke med meg hva han fikk i kroner og ører, men det viktigste er jo at gutten var fornøyd selv.

Det var i sin helhelt en kos dag med kjekke folk, selv om vi ikke var så mangen, men det viktigste er jo at gutten selv er fornøyd selv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Renate

Ann Renate

36, Kvinnherad

Nå har du forvillet deg inn på bloggen min, og jeg kommer til og blogge om hverdagen, om ting som opptar meg og om forskjellige ting. Jeg håper det er noe av det som fanger din interesse. Er det noe du lurer på så er det bare og spør, uansett hva det måtte være, svarer på det meste. Er også og få tak i på grims_dal@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits