Rutiner

Siden jeg bare jobber en dag i uken så har jeg enormt mye fritid til overs. Og jeg føler vel at alle rutinene mine har sklidd totalt ut. Men noen har jeg da selfølgelig.

Morgenrutinen 

Det første jeg gjør om morningen når jeg står opp, er jo og gå på badet. Jeg har da klærne mine liggende der, så da er det jo og få gå på do, få stelt meg litt og få på meg klærne, og jeg bruker egentlig ikke mangen minuttene på dette. Det første jeg gjør når jeg kommer meg opp er jo og få tatt dosen min med vitaminer, etterfulgt av en røyk og ett glass cola, og få kjekka nyheter og Facebook om det har skjedd noe i løpet av natta. 

Frokost 

Jeg er ikke noe typisk frokost menneske, så frokosten kan fort hale ut lenge før jeg egentlig får i meg noe i det hele tatt egentlig. Burde no bli litt flinkere på det punktet der.

Ut

Jeg bestemte meg for at jeg skal iallefall ha meg en liten tur ut blant folk iløpet av dagen, de dagene jeg ikke er på jobb. Og da er det jo en tur innom badet, og få tatt og siste rest av morgenstellet. Været har jo litt og si på hvor lang den turen ut blir, men som vestlending som er vane med vær, så har jeg regnklær viss det er for gale, (går normalt ikke viss det er full orkan da)

Middag

Er forsåvitt ganske mat lei for tiden, men jeg er egentlig fast bestemt på og ha ett varmt måltid til dagen. Klokkeslett varierer egentlig fra dag til dag, og kan fort varme opp rester fra dagen før viss jeg ikke gidder og lage noe spesielt.

TV 

Jeg ser egentlig ikke så mye på TV sånn sett, men pleier som oftest og slå den på 18.00 - 18.30 tiden for og få med meg nyhetene på tv2. Og pleier stort sett og stå på etter det. Jeg har jo noen serier jeg liker og se på, men de går også fort i glemmeboken ganske ofte.

kveldsrutiner

Jeg har lagt meg til vane at jeg må høre litt på musikk før jeg går og legger meg, finner liksom ikke roen skikkelig uten føler jeg. Jeg passer også på at jeg får tatt siste dosen min med medisiner før jeg går og legger meg. Og så passer på at klærne jeg skal ha på meg dagen etter ligger klar på badet til neste dag. Det siste jeg gjør er egentlig og gå på badet og ta kveldsstellet før jeg kryper til køys.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Renate

Ann Renate

36, Kvinnherad

Nå har du forvillet deg inn på bloggen min, og jeg kommer til og blogge om hverdagen, om ting som opptar meg og om forskjellige ting. Jeg håper det er noe av det som fanger din interesse. Er det noe du lurer på så er det bare og spør, uansett hva det måtte være, svarer på det meste. Er også og få tak i på grims_dal@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits