22.05.2016

Fra fredag til lørdag så hadde jeg ungene hjemme, og det har vært full fart og mye kos .Jeg pleier alltids og hente de på Leirvik på fredagen de helgene de er hjemme, og har de til lørdags ettermiddag.

fredag så gjor vi det ganske enkelt, så da var vi på Peppes og kosa oss med pizza til middag og is til dessert, og en tur innom Nille før vi kom oss hjem igjen. Jentungen hadde da danseoppvisning og laget hatter til alle sammen.

Lørdag så laget vi flaskepost og var en tur i båthavna og heiv den uti sjøen, og jeg tror nok de fleste av oss var litt spendt på om noen, noen gang kommer til og finne den og hvor langt den eventuelt kommer.


Flaskeposten, med 2 drops i.

Og her drar den avgårdet.
Det er lagt til både vippe og huske for de minste i båthavna, og en liten sandstrand, og det er også mulighet for og grille for de som har lyst til det.

Og så er det en tennisbane, volleyballbane og en fotballbane, så det er noe for en og en vær.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Renate

Ann Renate

36, Kvinnherad

Nå har du forvillet deg inn på bloggen min, og jeg kommer til og blogge om hverdagen, om ting som opptar meg og om forskjellige ting. Jeg håper det er noe av det som fanger din interesse. Er det noe du lurer på så er det bare og spør, uansett hva det måtte være, svarer på det meste. Er også og få tak i på grims_dal@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits