Ting jeg kanskje burde ha gjort..

Hekken burde ha vært klippet ned, altanen burde ha vært skrubbet, vasket og beiset og hva gjør jeg? Jo jeg har forvillet meg ut på altanen i en stol og nyter stillheten og koser meg med hjemmet, cola i glaset og tenker at gjøremålene ikke springer i fra meg i dag heller.

Oppvasken ble tatt igår, så det er ikke så mye der idag, husvasken ble tatt før helga så det kan vente ett par dager til, vaskemaskinen burde kanskje vært igang, og rekner med det blir gjort senere idag eller i løpet av morgendagen, men det er ikke noe hastverk enda.

Det er nok mye jeg kunne ha gjort, men med en solskinns dag som denne så velger jeg og nyte dagen idag ute, og i påvente på at vi gjør det enkelt til middag og griller og nyter sommerdagen ute istedenfor og stå med hode i en haug med gryter over komfyren inne på kjøkkenet.

Og alt det jeg kanskje burde ha gjort rekner jeg med at er der i morgen også, eller en annen dag for dens saks skyld, og at det ikke har sprunget ifra meg da heller.En bukket roser jeg fikk hos mamma tidligere idag, når jeg traff henne på butikken.

Ha en strålende dag videre alle sammen...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Renate

Ann Renate

36, Kvinnherad

Nå har du forvillet deg inn på bloggen min, og jeg kommer til og blogge om hverdagen, om ting som opptar meg og om forskjellige ting. Jeg håper det er noe av det som fanger din interesse. Er det noe du lurer på så er det bare og spør, uansett hva det måtte være, svarer på det meste. Er også og få tak i på grims_dal@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits