Planer for juni...

I morgen så er vi allerede kommet til juni, tiden går så utrolig fort synes jeg. Satt og såg på vilken planer jeg har for måneden som kommer, og føreløbig så var det ikke notert så veldig mye. Så da kan jeg jo ta det litt meir som det kommer, men det er jo selfølgelig ting jeg skal få med meg allikevel.

3-4 juni: Husnesdagene.

I år som tidligere år så er det Husnesdagene, som alltids faller på den første helga i juni. Noe jeg bare må få med meg, og håper  på ar det fine været holder seg. Butikkene flytter ut,og det er forskjellige stand og salgsboder. Og det skal være konserter, bilutstilling m.m.

18.juni: bryllup.

Jeg og Atle er da invitert i bryllup denne helga, og gleder meg allerede. Og det blir nok en kjekke dag/kveld med bare masse kjekke folk.

23.juni: jonsokfeiring.

Skal på en tilstelning i båthavna i regi av Kvinnherad røde kors hjelpekorps, og det er da kiosk salg, grillene blir fyrt i gang, natursti m/guiz tøutekning og selfølgelig tenning av bålet. Og satser på at det er ett bra vær denne kvelden også...

 

Ellers så står det ikke så mye på menyen for resten av måneden enda, utenom litt jobbing selfølgelig da, så får jeg heller ta resten som det kommer ettervert. 

Har du noen spesielle planer for juni?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Renate

Ann Renate

36, Kvinnherad

Nå har du forvillet deg inn på bloggen min, og jeg kommer til og blogge om hverdagen, om ting som opptar meg og om forskjellige ting. Jeg håper det er noe av det som fanger din interesse. Er det noe du lurer på så er det bare og spør, uansett hva det måtte være, svarer på det meste. Er også og få tak i på grims_dal@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits