Hva vil du lese?

Det begynner og bli en god stund siden sist jeg skrev ett innlegg her inne, det er så lenge siden at jeg husker det ikke selv engang. 

Grunnene er så mangen til at jeg ikke har blogget noe de siste månedene, og jeg kommer nok ikke til og noe særlig inn på hvorfor det er blitt sånn, men det har vært godt og ha en pause fra blogginga en stund også for og være helt ærlig.

Planen er jo så smått og begynne med skrivinga igjen ettervert også, det er vel ett mål jeg har satt meg og komme skikkelig igang med igjen. 

Jeg har fundert en stund på hva bloggen min skal handle om, og jeg er fremdeles ikke helt sikker, men det blir nok en god blanding av forskjellige ting, så jeg rekner med det kommer seg ettervert tenker jeg.

er det noe spesielt du vil lese om, og noe du vil jeg skal skrive om så tar jeg gjerne imot tips, legg gjerne igjen en kommentar viss det er noe du enten lurer på, eller det er noe du vil jeg skrive om......

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Renate

Ann Renate

36, Kvinnherad

Nå har du forvillet deg inn på bloggen min, og jeg kommer til og blogge om hverdagen, om ting som opptar meg og om forskjellige ting. Jeg håper det er noe av det som fanger din interesse. Er det noe du lurer på så er det bare og spør, uansett hva det måtte være, svarer på det meste. Er også og få tak i på grims_dal@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits