30.01.2017

Vi er kommet langt ut i januar, klokka er mangen og jeg er fremdeles ikke trøtt nok til og legge meg til og sove. Og jeg kom til og tenke på at jeg ikke har skrevet ett eneste blogginnlegg i år, selv om vi snart er i februar liksom.

Har jo tenkt tanken og skrive flere innlegg på bloggen også, så den er jo ikke glemt, har jo vært innom titt og ofte og lest ymse blogginnlegg, dere er flinke det skal dere ha. 

jo ærlig innrømme at det har vært mye jeg kunne ha skrevet om, men har egentlig kommet frem til at enkelte ting ikke har vært tanken og skrive om engang, og kommet frem til at det ikke er vært oppmerksomheten det eventuelt hadde ført med seg. Og kom vel frem til at enkelte temaer luker jeg fint ut, for det er ikke det jeg vil at bloggen skal handle om i det store og det hele, hadde fort blitt for mye sutring i noen tilfeller og gidder jeg ikke.

Men når det er sagt så har jeg også kjent på kroppen at jeg har vært litt sliten den siste tiden av forskjellige årsaker, og er på definitivt på tide og bli ferdig med enkelte ting, og komme seg videre i livet med hodet hevet. Og kommer nok til og bruke tiden fremover til og finne ut hva jeg vil, og hvordan jeg vil ha det.

 

2 kommentarer

Camilla

30.01.2017 kl.02:43

Godt skrevet!

Sliter selv med å finne søvnen akkurat nå;)

Ann Renate

30.01.2017 kl.11:07

Camilla: Takk :) Det er ikke noe kjekt når søvnen uteblir :)

Skriv en ny kommentar

Ann Renate

Ann Renate

36, Kvinnherad

Nå har du forvillet deg inn på bloggen min, og jeg kommer til og blogge om hverdagen, om ting som opptar meg og om forskjellige ting. Jeg håper det er noe av det som fanger din interesse. Er det noe du lurer på så er det bare og spør, uansett hva det måtte være, svarer på det meste. Er også og få tak i på grims_dal@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits