09.02.2017

Etter en natt med lite søvn og mye tidligere opp enn det som jeg hadde tenkt så fant jeg egentlig ut at jeg hadde mye bedre tid enn det jeg pleier og ha på en torsdag, men kan ikke akkurat påstå at jeg er noe mer våken enn det jeg hadde vært viss jeg hadde sovet en time lenger enn det jeg gjorde idag.

Men når sant skal sies så ser jeg jo på klokka at det ikke er så alt for lenge til jeg må gjør meg klar til og komme meg ut dørene allikevel. Har visst hatt alt for god tid til og dille på denne morningen. Men hvor utrolig deilig med litt ekstra tid tidlig på dagen, og slippe og stresse når man skal avgårde på jobb liksom.

Og med 6 minusgrader ute så rekner jeg med at jeg kvikner mer til etter en 20 minutters spasertur i denne kulden, en frisk morgentur blir det iallefall.

Det som jeg synes er litt rart er jo at jeg alltid må gjøre ting i siste liten uansett hvor god eller dårlig tid jeg har, en smule irriterende til tider. Men må ærlig innrømme at det og planlegge ting for mye Kanskje ikke er min sterkeste side akkurat da. Men så gidder jeg ikke og stresse med ting heller, så jeg blir egentlig ikke helt klok på med selv alltid. Men sånn er det nå bare.

Men nå må jeg faktisk gjøre meg klar til og komme meg ut dørerene, så dere får ha en strålende dag videre, uansett hvilken planer dere har får dagen.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Renate

Ann Renate

36, Kvinnherad

Nå har du forvillet deg inn på bloggen min, og jeg kommer til og blogge om hverdagen, om ting som opptar meg og om forskjellige ting. Jeg håper det er noe av det som fanger din interesse. Er det noe du lurer på så er det bare og spør, uansett hva det måtte være, svarer på det meste. Er også og få tak i på grims_dal@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits