02.08.2017

Det er en evighet siden sist jeg tydeligvis har skrevet noe her inne, men uten og gå i detaljer så har jeg strengt tatt hatt nok i perioder og har kroppen har rett og slett vært sliten.

Akkurat  nå så sitter jeg her og nyter sola før den forsvinner bak skyene, og ser ut som at det bli regnbyer i dag og. Jeg har egentlig småting jeg burde få gjort idag men er liksom ikke kommet skikkelig igang enda. Men strengt tatt så er det egentlig ganske godt og bare og sitte her og nyte øyeblikket, så det blir nok til at jeg gjør det en stund til.

Jeg har litt små prosjekter, jeg tenkte jeg skal komme igang med ettervert, og det blir nok litt småforandringer også på noen ting og tang. Men jeg tenker også det at skal jeg komme meg videre fra der jeg er nå, og dit jeg vil fremover så må jeg også begynne med de prosjektene jeg har tenkt på og begynne med.

Men mer om det senere, jeg har planer om ett par innlegg jeg skal begynne idag etter dagens gjøremål senere idag. Og ett par andre innlegg jeg har tenkt litt på i det siste. Skal bli godt og komme seg så smått komme seg igang igjen med ting....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Renate

Ann Renate

37, Kvinnherad

Nå har du forvillet deg inn på bloggen min, og jeg kommer til og blogge om hverdagen, om ting som opptar meg og om forskjellige ting. Jeg håper det er noe av det som fanger din interesse. Er det noe du lurer på så er det bare og spør, uansett hva det måtte være, svarer på det meste. Er også og få tak i på grims_dal@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits